Ακολουθείστε τα trends και μεταμορφώστε το κηπάκι ή την βεράντα σας σε ένα φιλόξενο μικρόκοσμο.

Στην Ελλάδα περνάμε περίπου έξι μήνες της ζωής μας αποκλειστικά έξω. 
Η εξωτερική λοιπόν διακόσμηση έχει πολύ μεγάλη σημασία για το σπίτι μας, γιατί ομορφαίνει το χώρο μας και τη ζωή μας. 
Επενδύστε και στρώστε ένα πλάνο ανανέωσης της βεράντας σας ή ένα μικρό κομμάτι κήπου εάν έχετε. 
Το αποτέλεσμα θα είναι μια φιλόξενη γωνία που την έχετε επιμεληθεί με το προσωπικό σας γούστο...





Ένας ολόκληρος κόσμος! Ψάθινες πολυθρόνες, μαξιλάρες και μικρά φωτάκια στα δέντρα συνθέτουν το σκηνικό για ένα movie night με ποπ κορν. Ένα μεγάλο σεντόνι ή ένας καμβάς, μπορεί να γίνει το πανί προβολής των αγαπημένων σας ταινιών.


Η επιστροφή του φερ φορζέ. Τα 60′s icon έπιπλα βγαίνουν από την αφάνεια. Εάν τα έχετε η μαμά σας ή η γιαγιά σας τότε εκμεταλευτείτε τα! Είστε πολύ τυχερές, γιατί τα παλιά αυτά σαλονάκια βεράντας θεωρούνται πια cult. Βάψτε τα λίγο για να συνέλθουν και βάλτε τους sur mesure ριγέ ή εμπριμέ μαξιλάρια.


Γύρω-γύρω όλοι. Τοποθετήστε μοντέρνες πολυθρόνες γύρω από ένα χαμηλό τραπέζι ή ένα χτιστό έπιπλό που ήδη υπάρχει. Ό,τι πρέπει για απογεύματα με ξεκούραση και κουβεντούλα.


Τα παράταιρα έπιπλα. Συνδυάστε διαφορετικά μεταξύ τους έπιπλα -από το ίδιο όμως υλικό- και αποφύγετε τα έξοδα του σαλονιού βεράντας. Εαν είναι από ξύλο περάστε τα με ένα ειδικό υλικό για να φαίνονται πιο παλιά και στη συνέχεια απλώστε βερνίκι για να είναι λαμπερά. Διακοσμήστε το χώρο με γεράνι ή μαυροδάφνες, φυτά παραδοσιακά ελληνικά που έχουν υψηλές αντοχές.


Σε στυλ Γαλλικής εξοχής. Η διακόσμηση εξωτερικού χώρου που παραπέμπει στην περιοχή της Προβηγκίας είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή. Το λευκό και το μπαμπού είναι τα υλικά σας. Τολμήστε να βγάλετε έξω έπιπλα που ήδη έχετε, δίνοντας την εντύπωση πως το σπίτι σιγά-σιγά μεταφέρεται προς τα έξω! Σ.σ Εδώ ο μικρός, κρυφός κήπος είναι απαραίτητη προϋπόθεση.


Μπαλκόνι από ξύλο. Οι κορμοί των δέντρων γίνονται σκαμπό σε μεγάλα ξύλινα τραπέζια και παντού επικρατεί το φυσικό αυτό υλικό. Συνδυάστε το με το πράσινο της φύσης ή εάν πρόκειται για μπαλκόνι με γλάστρες με πρασινάδα.

Πηγή:jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου